Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

Angelcare AC 403 légzésfigyelő

Ár:
44.990 Ft

Angelcare AC403 légzésfigyelő

Profi légzésfigyelő készülék gyerekőrző és szülői egységgel, 2 db érzékelő paddal, LCD kijelzővel, beépített szobahőmérővel (légzésfigyelő és/vagy babaőrző üzemmód).

Gyártó: ANGELCARE
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-03-26

Termékleírás

Angel Care Ac 403 légzésfigyelő és bébiőr 

Utóbbi években rengeteg fejlődésen mentek át az Angel Care márkájú légzésfigyelő készülékek, természetesen pozitív irányban. A gyártó arra törekedett és törekszik a mai napig is, hogy minél korszerűbb és megbízhatóbb készülékeket tudjanak a piacra dobni. Az Angel Care Ac 403 készülék kifejezetten jó példa erre, hiszen rengeteg hasznos, praktikus funkcióval látták el.

Sok leendő szülő a légzésfigyelők minősége mellett azok kinézetét is fontosnak találja, ami ennél a készüléknél plusz pontot is érdemel. A színes LCD kijelző ugyanis rendkívül esztétikus és modern megjelenést kölcsönöz az eszköznek. A szülői egység mérete is tökéletesen ideális, ugyanis pontosan tenyérbe illő, így rendkívül kényelmes használatot tesz lehetővé. Sőt még arra is van lehetőség, hogy a szülő a nadrágjára csiptesse azt, ami praktikus lehet például takarítás közben, nem kell szorongatnod és meghallod egyből, ha jelez, akár még porszívózás közben is. 

A készüléket két hasznos funkcióval látták el, hogy az esetleges éjszakai riasztás sípoló hangjára a család többi tagja ne riadjon fel. Az egyik a néma üzemmód, amire, ha át van állítva a készülék csak rezgessél jelez. A másik lehetőség az, hogy ideiglenesen szüneteltethető a sípoló jelzés, a szülői egységen található apró kis gombocskával, így nem sípol folyamatosan addig míg odaérünk a kiságyhoz leállítani.

Az Angelcare Ac 403 készülék légzésfigyelő és bébiőr funkcióval rendelkezik, amiket akár külön-külön is lehet használni egymástól függetlenül. A külön- külön használhatóság, akkor hasznos funkció, hogyha egy szobába tartózkodunk az alvó gyerekkel, akkor ugyebár nincs szükség a bébiőr használatára és elég, ha a légzésfigyelő részét használjuk. Amennyiben arra is van lehetőség, hogy a kertben altassuk a gyermeket a friss levegőn a babakocsiban, akkor jó ha a légzésfigyelő és a bébiőr funkció is egy időben működik. Hangra automatikusan bekapcsol a bébiőr része, de praktikusan a hangtovábbítás érzékelő táblaérzékenysége állítható (4 szinten), ami nagyon jó, mert nem jelez minden kis zörejt , ami gyermek környezetében hallható.

Nagyon praktikus funkció ennél a légzésfigyelőnél, hogy két féle képpen működtethető: ha szeretnéd elemmel ( 4x 1,5 V alkáli AAA elem) vagy vezeték segítségével hálózatról. Kiemelkedő tulajdonsága közé tartozik az Angel Care Ac 403 -as készüléknek, hogy a hálózati működésről automatikusan átvált elemes működésre áram kimaradás esetén, így egy percig se marad a gyermeked megfigyelés nélkül. Az elemek állapotát mindig tudod ellenőrizni a szülői egység kijelzőjén.

A szülőnél lévő készülék még azt is kijelzi, hogy a gyerek szobában mennyi az aktuális hőmérséklet, de még arra is van lehetőséged, hogy beállíts egy minimum és egy maximum hőmérsékleti értéket, amit, ha elér a szoba hőmérséklete jelez a szülői egység. Ez nagyon praktikus funkciója nyáron, amikor például nagyon bemelegszik a szoba. Hőmérséklet nagyban befolyásolja a gyermek alvásának a minőségét, ezért is fontos ez a fantasztikus funkció ennél a légzésfigyelőnél.

Ható távolságilag is a jobb készülékek közé sorolhatjuk. 250 méteren képes működni nyílt terepen és 80 - 100 méter között lakáson belül, de lefedettség miatt eshetnek ki természetesen helyek a lakáson belül. Erre az esetre is kitalált a gyártó egy praktikus funkciót, ha kimennél a hatótávolságból. A készülék jelzést ad le a szülőnek, így figyelmeztetve a jel megszűnésére. Ebben az árkategóriában lévő légzésfigyelők közül is kiemelkedik az Angel Care Ac 403 ezzel a funkcióval.

Nagyon pozitív érv a készülék mellett még, hogy 25 hazai kórház szívből ajánlja az Angel Care Ac 403 légzésfigyelőt és egyben bébiőrt megbízhatósága, praktikus funkciói miatt.

Angelcare AC403 légzésfigyelő kiemelkedő precizitással és megannyi extra funkcióval!

AC 403 Érzékeli a baba legapróbb légzőmozgásait és a hangokat.

Angelcare AC 403 Jellemzői:

 • 8 csatorna
 • 5 féle működési funkció: mozgás, mozgás és kattogás, mozgás és hangátvitel, mozgás és hangátvitel és kattogás, hangátvitel (bébiőrző)
 • északai fény (a légzésfigyelő bekapcsolása nélkül is)
 • hangra bekapcsoló, vagy hangtovábbítás
 • érzékelő táblák érzékenysége állítható
 • mikrofon érzékenység állítható (4 szint)
 • alacsony elemfeszültség jelzése
 • riasztáskor is fényjelzés
 • elemes és hálózatos üzemmód (áramkimaradás esetén automatikusan elemes üzemmódba kapcsol)
 • színes-kijelzős LCD képernyő
 • gyerekszoba-hőmérséklet kijelző a szülői egységen
 • beállítható hőmérséklet riasztó
 • hangszintet jelző ikon
 • mozgást (légzést) jelző ikon (a gyerek légzésének metronóm jellegű kijelzése a szülői egységen)
 • hatótávolságon kívül figyelmeztetés (kb. 250m nyílt terepen, 80-100 m lakásban, adottságoktól és helyi árnyékolástól, zavarástól függően)
 • beépített övcsipesz
 • 5 fokozatban állítható hangerő
 • ideiglenes némító funkció
 • némított hang esetén a riasztás rezgő funkcióval párosul (szülői egységen)
 • menüben egyénileg állítható, minden funkció a szülői egységről állítható
 • több mint 25 hazai kórház ajánlja

Működés:

 • gyerekőrző egység: 4 db 1,5 V AAA alkáli elemről (nem tartozék) + adapter
 • szülői egység: újratölthető elemek (tartozék) + adapter

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!