Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

Baba etetés

A baba etetés nem mindig zökkenőmentes. Nem csak a szoptatáshoz szükséges eszközöket találsz Nálunk, de a hozzátáplálás időszakára is fel vagyunk szerelkezve, legyen szó étkészletekről, kanalakról, cumisüveg melegítőkről vagy sterilizálókról egyaránt. Segítünk, hogy ne átvészelni, hanem megélni kelljen ezt az időszakot, hiszen az ilyen folyamatok közben láthatjuk, gyermekünk napról napra hogyan cseperedik és fejlődik.

A baba etetés praktikus eszközei
 

A baba etetése nem mindig könnyű feladat, a megfelelő, jó minőségű és praktikus eszközök azonban sokat segíthetnek a mindennapok során. Baba etetés eszközeink a szülők számára megkönnyítik az etetést, a kisbabák számára pedig élvezetesebbé teszik azt.

A bababolt termékkínálatában megannyi babaetetés, baba étkezési eszköz közül válogathatnak a szülők. Ahány család, annyiféle igény merülhet fel az etetés eszközeivel kapcsolatosan, termékkínálatunkkal igyekszünk valamennyi elvárásnak eleget tevő eszközöket felsorakoztatni.

A baba etetése során kezdetben egy minőségi cumisüvegre lesz szükség. Az ergonomikusan kialakított cumisüvegek segítenek, hogy cumizás közben lehetőleg minimálisra szoruljon a baba által nyelt levegő mennyisége, így megelőzhetik a hasfájást.

A szoptatós-, cumisüveges időszakban még kiemelt hangsúlyt kell fektetni a cumik és cumisüvegek fertőtlenítésére. A csecsemők immunrendszere ugyanis még olyannyira érzékeny, hogy a cumikon megtelepedett kórokozók komoly veszélyt is jelenthetnek rájuk. A cumik és cumisüvegek fertőtlenítésében nagy segítséget nyújthatnak a sterilizáló készülékek.

A különböző babatextilek, a textilpelenka (amiből szinte sosem lehet elég otthon), illetve az előkék segítenek, hogy az etetés során lecsöppenő tej, vagy tápszer ne szennyezze be a kisbaba ruháját. Emellett pedig az etetés utáni büfiztetés során is rendkívül hasznosak. Előkéink között kedves, állatkás, figurás és egyéb mintás darabokat találhatsz, amik egy kis plusz színt, vidámságot visznek az etetésekbe.

Amikor a kisbabát már fel szabad ültetni, onnantól nyújt majd hasznos segítséget a babaszék. Ezek a kényelmes kialakítású és dizájnos darabok jól beillenek bármely stílusú konyhába. Nem beszélve arról, hogy kényelmes és biztos tartást nyújtanak a babának. 

Baba etetés eszközeink közül az evőeszközök sem maradhatnak el. Válassz mintás tányérkák, formás kanalak közül és tedd szórakoztatóbbá az étkezést kisbabád számára!

Rendezés:
Nézet: