Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947
Ön itt jár: Kezdőlap >

Babakocsi

Babakocsi

A tökéletes babakocsi megtalálása kulcsfontosságú lépés. Nem csak a kicsi miatt, a szülő szempontjából is nagyon fontos a kényelem, az hogy gyermeked biztonságban legyen, és nem utolsó sorban a maximális kihasználhatóság.
Az legelső babakocsi, az újszülött babakocsi. A picivel nem sokkal miután haza mentünk a kórházból, elkezdhetjük a szabad levegőn történő sétákat, bármilyen évszakról is legyen szó. Fontos a megfelelő védelem az időjárási viszonyoktól, napsütés, szél, esetleg különböző rovarok. Oldalunkon rengeteg babakocsi kiegészítőt találsz, esernyőt, plédeket, szükség esetén szúnyoghálót is. Ha az újszülött babakocsit kinőttétek, jöhet a sport babakocsi. Többfunkciós modellt válasszunk,  hiszen ahogy nő a gyermek, úgy nő a mozgástere is. Akár rövid sétákról, akár hosszú kirándulásról vagy nyaralásokról legyen szó, ez az amit a kicsivel legtöbb ideig használni fogtok, ezért fontos, hogy ne csak kényelmes és praktikus darab legyen, hanem strapabíró is.


Ha ikreket vártok, praktikusabb iker babakocsit választani, hiszen ha csak az egyik szülő indulna sétára velük, nehezen kivitelezhető. A könnyített vázszerkezetnek köszönhetően kényelmesebb a használat is. Újszülött kortól ameddig el nem érik a 15 kg-os súlyhatárt, minden igényt ki fog elégíteni. A kosár mérete is lényegesen nagyobb, hiszen sok mindenből ilyenkor szintén kettő kell.

Rendezés:
Nézet: