Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

Újszülött babakocsi

Az újszülött babakocsi kiválasztásánál fontos szempont, hogy vízszintesen dönthető legyen, hiszen a kicsinek 6 hónapos korig vízszintesen kell feküdnie. Tökéletes megoldás lehet a különálló mózeskosár, vagy a belehelyezhető textil mózeskosár is.
Sok babakocsi szétszedhető, így a fekvő felülettel ellátott rész máris biztonsági autós hordozóvá válik, esetleg ilyen részekkel bővíthető.

 

Minőségi babakocsik a legkisebbek számára

Kisbabánkat már születésétől fogva szállíthatjuk babakocsiban, ami nagyon megkönnyítheti a közlekedést, legyen szó akár városban történő utazásról, vagy egy délutáni sétáról. Az újszülött babakocsi csecsemőkortól, egészen a gyermek kb 15 kg-os koráig használható

Az újszülött babakocsik rendelkeznek mózeskosárral, amiben a picik kényelmesen fekhetnek, és kellemesen alhatnak a séta során. A mózeskosár hat hónapos korig, vagy 9 kg-os súlyig biztosítja a babák szállítását, majd mikor már tud egyedül ülni a gyermek, akkor át lehet váltani a sport ülésre.

A mózeskosár és sportülés is minden időjárásban használható, hiszen található rajta egy akár vízszintesig lehajtható kupola, ami az esőtől, a hótól és a naptól is véd. A hideg időben a lábzsák melegíti az apró babákat. A babák a sport ülésben is kényelmesen alhatnak, mivel háttámlájuk ledönthető, több fokozatban. A sport ülések lábtartója állítható, a maximális kényelem elérése érdekében. A sport ülés általában a szülő felé, vagyis menetiránnyal ellentétesen és menetiránynak megfelelően is elhelyezhető. A különböző ülések a vázon egyszerűen cserélhetők. A karfa, amely biztonságot is nyújt, de kényelmes kapaszkodót is a gyermekek számára, levehetők, így könnyebb a kicsit a kocsiba helyezni.

A legtöbb újszülött babakocsi huzata tisztítható, így nem kell félni a piszkos cipők, és a babakocsiban elfogyasztott falatok után maradt maszatoktól sem. A minőségi újszülött babakocsik huzata többnyire vízhatlan és légáteresztő anyagból készül, így biztosítva a jó szellőzést és az eső elleni védelmet. A mózeskosár fekvőfelülete és a többi ülés is párnázott, így téve kényelmessé a babák számára az utazást. 

 

Legyen kényelmes és biztonságos az utazás kisbabád számára!

Az újszülött babakocsi ülése nem csupán kényelmes, de biztonságos is. Mindben található belső biztonsági öv, ami meggátolja, hogy a kisbaba esetleg kicsússzon a kocsiból utazás közben. Az autóshordozó is csatlakoztatható a vázhoz, az autóba pedig menetiránynak ellentétesen lehet berögzíteni, az autó biztonsági övével. A babakocsik a szülők számára is kényelmesen használhatók, hiszen a fékrendszert könnyű kezelni, és biztonságos, valamint a tolókart is úgy alakították ki, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá illőt.

 

Az ideális újszülött babakocsi kiválasztása

A választás során érdemes odafigyelni, hogy a magasságunkhoz kényelmes babakocsit válasszunk, hogy kényelmesen tudjuk magunk előtt tolni a kocsit, ne kelljen nagyon lehajolni hozzá. Ezt akár az állítható tolókarral is elérhetjük. A minőségi babakocsik esetében az összecsukás egyszerű, a váz viszonylag kis helyen elfér, így a kocsiban való elhelyezés, vagy akár a lakáson belüli tárolás sem okoz nagy problémát.

A mai gyártók már kiemelkedő figyelmet fordítanak arra, hogy a babakocsik váza amellett, hogy kellően masszív, könnyű is legyen, így a szülőknek nem kell akkora súlyt cipelniük, ha netán lépcsőn kell felvinni a kocsit.

A babakocsik praktikus tartozéka még a kerekek között található kosár, amely a bevásárlásnál, de akár csak a napi séta során is nagy segítséget nyújthat. Így még táskát sem kell vinnünk, hiszen a nagy rakodótér sok holmi tárolására elegendő.

Az újszülött babakocsihoz vásárolhatók kiegészítők, úgymint esővédő, napernyő, szúnyogháló, de akár pohártartót, kézmelegítőt, sőt testvérfellépőt is beszerezhetünk. A tolókarra akaszthatjuk a pelenkázó táskát, vagy akár hátizsákunkat is.

Webáruházunk széles babakocsi választékából olyan színű és formájú babakocsit választhatsz, amelyik legjobban illik személyiségetekhez!

Újszülött babakocsijaink egytől-egyig biztonságosak, könnyen kezelhetők és hosszú élettartamúak.

 

6 hónapos kornál idősebb gyermeke van? Tekintse meg sport babakocsi kínálatunkat!

Rendezés:
Nézet: