Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

Bébiőr

Bébiőr a szülők nyugalmáért és a baba biztonságáért!

Az édesanyákba természetes módon szinte bele van kódolva, hogy akkor is aggódjanak kisgyermekükért, amikor arra látszólag semmi okuk nincsen. Ennek ellenére mi magunk is azt valljuk, hogy sosem lehetünk elég óvatosak, ha kisbabánk biztonságáról van szó. Éppen ezért, a kisbabák biztonságáért és a szülők nyugalmáért, egyetlen kisbabás háztartásból sem hiányozhat egy minőségi bébiőr. 
 
A bébiőr, vagy másként babafigyelő, babaőr, egy olyan gyermekfigyelő eszköz, melynek segítségével a szülők szó szerint nyomon követhetik kisbabájuk minden egyes lélegzetvételét. A maximális felügyeletet egy szülői (figyelő) és egy babaegység teszi lehetővé. 
 
A figyelő, szülői egységet bármikor, a házon, lakáson belül bárhová magaddal viheted, legyen szó arról, hogy csak épp csöngetett valaki, akihez ki kell szaladnod az ajtóba, vagy éppen te magad is pihenni szeretnél egy keveset, míg kisbabád a szobájában alszik. A sok teendő, melyet a gyermek gondozása mellett el kell végezned, sajnos a legtöbb esetben nem teszi lehetővé, hogy a nap 24 órájában a gyermekszobában tartózkodj, egy ügyes kis bébiőr ebben a helyzetben jelentősen megkönnyíti majd az életed.
 
A bébiőr segítségével nem kell a nap 24 órájában egy légtérben, egy helyiségben tartózkodnod gyermekeddel ahhoz, hogy maximális biztonságban tudd. Ha épp másik helyiségben tartózkodsz is nyugodt lehetsz, hiszen a bébiőrön keresztül azonnal hallani fogod (sőt, egyes modellek segítségével akár még látni is), ha gyermeked épp felébredt álmából, illetve ha bármely szokatlan jelenséget produkál.
 
A bébiőrök hálózatról és akkumulátorról is, legalább 2 csatornán működtethetők. 
A modellek közötti leglényegesebb különbség az eszközök hatótávolságában rejlik. 
 
A legújabb technológiát alkalmazó bébiőrökkel akár már monitoron is nyomon követheted, hogy gyermeked éppen mit csinál a kiságyban. Egyszerűen csak összekapcsolod a babafigyelő eszközt az okostelefonoddal vagy a táblagéppel és főzés, mosás, takarítás, sziesztázás közben is bármikor rápillanthatsz az alvó csöppségre. 
 
Termékkínálatunkban összegyűjtöttük számodra a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb bébiőröket, neked már csak ki kell választanod a számodra legideálisabb modellt!
 
bébiőr

Az ideális babafigyelő kiválasztásának szempontjai

1. Az elektronikus bébiőr hatótávolsága

Válassz olyan hatótávolságú babafigyelőt, mellyel az egész házból, esetleg még a kertből, udvarról is meg tudod figyelni babádat, hiszen nem tudhatod épp hol lesz majd arra szükséged. Hasznos tanács: a bébiőrök hatótávolságát nyílt térben szokták meghatározni, ezt a megfigyelés útjába eső falak rövidíthetik, így érdemes lehet a lakás, ház méreténél nagyobb hátótávolságú eszközt választanod.
 

2. Az eszköz tápellátása

Tápellátás tekintetében elemes és árammal működtetett eszközök közül is tudsz választani. Az elemes eszközök használata rugalmasabb, így könnyedén használhatod ezeket akár a házon kívül is, az udvarban, vagy a kertben. 
 

3. Digitális vagy analóg készülékek közötti különbség

A digitális babafigyelők képesek hatékonyabban kiszűrni a környezeti zajokat, mint az analóg eszközök. Az analóg eszközök ritkábban lakkot térségekben ideálisabbak, ugyanis ezek működésébe könnyebben bezavarhatnak más készülékek. 
 

4. Egyirányú, vagy kétirányú működés

A hagyományos bébiőrök egyirányú elven működnek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a szülő látja, illetve hallja a gyermeket, míg az viszont nem elmondható. Vannak azonban olyan bébiőrök is, melyek lehetővé teszik a kétirányú működést, így nem csak láthatod a kisbabád, de alkalom adtán beszélhetsz is hozzá a készüléken keresztül, így hangoddal bármikor gyorsan meg is nyugtathatod őt. 
 

5. A babafigyelők gazdag funkciói

A különböző árkategóriájú babaőrük különböző funkciókkal lehetnek felszerelve. Ezek közül a legnépszerűbbek a wifi (melynek segítségével könnyedén összekapcsolhatod a babafigyelőt bármely otthoni okos eszközöddel), jelzés (mely vibráció, vagy csengés formájában figyelmeztet téged adott helyzetek esetén), hatótávolság érzékelő és kijelző (melyen nyomon követheted ha épp kiléptél az eszköz hatótávolságából). 
 

6. Babaőrzők márkái

A napjainkban legnépszerűbb babaőr darabok az Angelcare bébiőr, a Baby Care, Lorelli és a Chippolino márkák darabjai.

Termékeink között megtalálod a legmépszerűbb bébiőröket, melyek készek óriási segítséget nyújtani a mindennapok során. 
Válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő darabot és a megrendelést követően akár már másnap kiszállítjuk hozzád a rendelt terméket!

Rendezés:
Nézet: