Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

DOKTOR CARE NEDVES TÖRLŐKENDŐ - 15 DB

Ár:
354 Ft
Cikkszám: ML089456
Raktárkészlet 1: 19 db raktáron
Szállítási díj: 1.689 Ft
db

Termékleírás

DOCTOR CARE ANTIBAKTERIÁLIS NEDVES TÖRLŐKENDŐ - 15 DB

Termék információk

Antibakteriális nedves törlőkendő felületfertőtlenítésre, kéztisztításra, lakossági felhasználásra. Hatékony védelem, biztonságos a bőrnek. Speciális összetevőinek köszönhetően megvéd a baktériumok kialakulásától. Aloe Vera tartalma ápolja és puhítja a bőrt. Gyors, egyszerű tisztálkodás szappan és víz nélkül. Nem tartalmaz alkoholt, és parabén származékot. Gyermekek is használhatják. Ideális használat otthon és utazás közben is.

Antibakteriális nedves törlőkendő

Egyéb információk

OTH engedély száma: JKF/6858-4/2015

Összetevők

Glicerin, Biocid hatóanyag: alkil (C12-C16) dimetilbenzil-ammóniumklorid (0,3%, CAS: 68424-85-1), Nemionos felületaktív anyagok <5%, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Egyéb összetevők: aloe vera oldat, illat, víz.

Termékadatok

Eredet

Származási hely: EU

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Felhasználás:
A tasakon lévő zárófóliát tépjük fel. Vegyünk ki egy törlőkendőt, majd a zárófólia lesimításával gondosan zárjuk vissza a csomagolást. A nedves törlőkendőt széthajtva, gondosan töröljük át a tisztítandó bőr vagy egyéb felületet, és hagyjuk megszáradni azt.

Tárolás: hűvös, fagymentes helyen.

Csomagolás

Darabszám

Egységek száma - 72

Egység típusa

Törlőkendő

Biztonsági információk

Valószínűsíthető káros hatások/tünetek:
Belégzés: nem várhatók. Lenyelés: enyhe emésztőrendszeri panaszok. Bőr: nem várhatók. Szem: könnyezés, vörösödés. Környezeti hatások: káros hatások nem várhatók. Elsősegélynyújtás: Belégzés: nem szükséges. Bőr: esetleges viszketés, vörösödés esetén bő vízzel, szappannal le kell mosni az érintett területet. Szem: bő vízzel öblítés. Tartós panaszok esetén forduljunk szakorvoshoz! Lenyelés: szájöblítés, itassunk vizet! Tartós rosszullét esetén forduljunk orvoshoz! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel együtt alkalmazni tilos! A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadóak. A terméket és maradékait nem szabad talajba, élővizekbe, közcsatornába juttatni.

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!