Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

EXPECT TERHESSÉGI TESZT - 1 DB

Ár:
910 Ft
Cikkszám: ML044362
Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Terhességi teszt, mely egyszerű, gyors és megbízható.
Gyártó: EXPECT
Szállítási díj: 1.689 Ft
db

Termékleírás

EXPECT TERHESSÉGI TESZT - 1 DB

 

EGYSZERŰ - GYORS - MEGBÍZHATÓ

 

Bizonyosság 1 percen belül

 

Expect Önellenőrzésre szolgáló otthoni terhességi teszt - 1 db teszt

 

Gyors és 99%-ot meghaladó pontosságú terhességi vizsgált otthona kényelmében, amelyet egy perc alatt el tud végezni. Már a kimaradt menstruáció első napján használható. Az Expect teszt a nap bármely szakában felhasználható. A kupak eltávolítását követően a nedvszívó rudacska közvetlenül a vizeletsugárba tartandó.

 

POZITÍV EREDMÉNY EGY PERCEN BELÜL - 2 csík: terhes, 1 csík nem terhes.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 

Mikor Ön terhes lesz...

 

Mikor egy nő teherbe esik, szervezete elkezdi termelni a hCG (human Chorionic Gonadotropin) nevű hormont. Ennek a hormonnak a kiválasztása a fogantatás után nem sokkal a méhlepényben kezdődik és a terhesség első három hónapja alatt gyorsan nő.

 

Az expect terhességi teszt annak a gyors meghatározására szolgál hogy a vizelet tartalmaz_e hCG hormont. A teszt nagy érzékenysége lehetővé teszi, hogy a terhességet már 25 mlU/ml-es hormon koncentráció esetén is, az elmaradt menstruáció első napján kimutassa.

 

Amennyiben a teszt pozitív eredményt mutat, Ön joggal feltételezheti, hogy terhes és meg kell látogatnia kezelőorvosát, aki tanácsokkal láthatja el terhességével, valamint gyermeke születése előtti gondozásával kapcsolatosan. A negatív eredmény a hCG hormon hiányára utal, tehát valószínűleg Ön nem terhes. Ha az Ön ciklusa a következő 7 nap során sem kezdődik el, lehet hogy elszámolta a menstruáció kezdetét. Amennyiben az Ön menstruációja nem szabályos időközönként jelentkezik, nehéz kiszámolni a ciklus kimaradást. Ez esetben néhány nappal később ismételje meg a tesztet egy másik expect terhességi teszttel. Ha az eredmény ismét negatív, de a menstruációja nem kezdődött el, látogassa meg kezelőorvosát.

 

Az expect terhességi teszt használata

 

Az Ön által megvásárolt expect terhességi teszt csomag mindent tartalmaz, ami terhességének megállapításához szükséges.

 

Mielőtt hozzáfog...

 

Olvassa el figyelmesen a használati utasítást. Ne bontsa ki a fóliacsomagolást, amíg nem áll készen a teszt elvégzésére. Készítsen elő egy órát az idő mérésére.

 

HOGYAN VÉGEZZE EL A VIZSGÁLATOT?

 

1. Vegye ki az expect terhességi tesztet a fóliacsomagolásból.

 

2. Vegye le a nedvszívó rudat takaró lila kupakot.

 

3.A teszt elvégzéséhez fordítsa a tesztet a nedvszívó rúddal lefelé és a nedvszívó rudat tartsa kb. 6 másodpercig közvetlenül a vizeletsugárba, amíg az át nem nedvesedik.

 

4. Vegye ki a tesztet a vizeletsugárból és helyezze vissza a kupakot.

 

5. Helyezze a tesztet vízszintes felületre a kis ablakokkal felfelé. Ne forgassa a tesztet!

 

AZ EREDMÉNY LEOLVASÁSA

 

A terhességet a teszt 1 percen belül kimutatja. A negatív eredmény ellenőrzésére 5 percet várjon, NE értékelje az eredményt 10 perc után!

 

AZ EREDMÉNY ÉRTÉKELÉSE

 

A teszt elvégzését követően, függetlenül attól, hogy Ön terhes-e, a kisebb ellenőrző ablakban rozsaszin csík jelenik meg. Ez azt mutatja, hogy az expect terhességi teszt megfelelően működik. Most leolvashatja az eredményt a nagyobb eredményjelző teszt ablakról.

 

Két csík - Terhes - Ön terhes, amennyiben a nagyobb, kerek ablakban rózsaszínű (esetleg halvány) csík jelenik meg öt percen belül.

 

Egy csík - Nem terhes - Ön nem terhes, amennyiben 5 percen belül NEM jelenik meg rozsaszin csík a nagyobb kerek ablakban.

 

Nincs csík - Érvénytelen - Ha a kisebb ellenőrző ablakban nem jelenik meg színes csík, lehet, hogy nem nedvesedett eléggé át a nedvszívó rudacska, nem követte pontosa az utasításokat, vagy a teszt nem működött jól. Olvassa el újra a tájékoztató és ismételje meg a vizsgálatot egy másik expect terhességi teszttel.

 

TÁROLÁSA ÉS FIGYELMEZTETÉSEK

 

1. Az expect terhességi tesztet szobahőmérsékleten tároljuk bontatlan állapotban.

 

2. NE használja a tesztet a csomagoláson feltüntetett lejárati határidő után.

 

3. Csak külső használatra.

 

4. Ne használja újra ugyanazt a tesztet.

 

5. A teszt akkor működik jól, ha a használati utasítás szerint jár el.

 

6. Gyermekektől elzárva tartandó.

 

7. Habár az expect terhességi teszt nagyon biztosan állapítja meg a terhességet, jelentéktelen számban előfordulhatnak félrevezető eredmények. Beszéljen orvosával, ha váratlan, vagy zavaró eredményt kap. Bizonyos egészségi állapotom, például petefészek ciszta, vagy méhen kívüli terhesség téves eredményhez vezethetnek. A szülés utáni tesztelés tévesen pozitív eredményt mutathat.

 

AZ EXPECT TERHESSÉGI TESZTTEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

 

1. Milyen sokáig látható a teszt eredménye, mielőtt elhalványodna, vagy megváltozna?

 

A pozitív eredmény, miszerint Ön terhes, valószínűleg megmarad, de a háttér besötétedhet. Másrészről, 10 perc után negatív eredmény esetén egy halvány csík megjelenhet a nagyobb kerek ablakban is. Ez a 10 perc után megjelenő csík nem pozitív eredmény, tehát Ön nem terhes. Ne felejtse, 10 perc után NEM lehet leolvasni a tesztet!

 

2. Miért jelennek meg a csíkok?

 

Az eszközben lévő teszt proteinnel van bevonva (speciális ellentestek), amelyek észlelik a vizeletben lévő hCG hormont. Ha  hCG jelen a teszt reakcióba lép és ez okozza a rózsaszínű sáv megjelenését. Ahhoz, hogy a kisebb  ellenőrző ablakban is megjelenjen a színes csík, a hCG-nek nem kell jelen lennie. Itt akkor jelenik meg a csík, ha Ön az utasításnak megfelelően végezte el a tesztet.

 

3. Milyen színűek lehetnek az ablakokban megjelenő csíkok?

 

A csík színe halvány rózsaszínűtől sötét bíborig bármi lehet a hormon vizeletben található koncentrációjától függően. De a szín árnyalatának nincs jelentősége.

 

4. Befojásolhatja-e a teszt eredményét alkohol fogyasztása, gyógyszer, vagy fogamzásgátló tabletták szedése?

 

Az alkoholfogyasztás nem befolyásolja az eredményt. Fogamzásgátló tabletták, fájdalomcsillapítók, antibiotikumok, vagy hormonterápiák általában nem befolyásolják a teszt eredményét. Csak hCG-t tartalmazó gyógyszerek (injekcióval beadott hCG pl: Pregnul és Profasi) okozhatnak téves eredményt.

 

5. Folyadékfogyasztás befolyásolhatja az eredményt?

 

Túlzott folyadékfogyasztás felhígíthatja a vizeletet, ami megnehezítheti a jelenlévő hCG biztos megállapítását. Tehát javasoljuk, hogy ne változtasson folyadékfogyasztási szokásain.

 

6. Mit tegyek, ha a teszt eredménye pozitív?

 

A pozitív eredmény azt jelzi, a vizeletében a teszt hCG hormont észlelt és Ön valószínűleg terhes. Keresse föl orvosát, hogy megbeszélje vele terhességét.

 

7. Mit tegyek, ha az eredmény negatív, de még mindig nem vagyok biztos?

 

A negatív eredmény azt jelzi, hogy a teszt nem észlelt terhességi hCG hormont a vizeletében. Ön valószínűleg nem terhes, vagy elszámította a ciklusát. Ha nem biztos az eredményben, újra elvégezheti a tesztet az elmaradt menstruáció első hetében. Amennyiben még mindig negatív eredményt ka, de továbbra sem jött meg a menstruációja, akkor erre más okok lehetnek. Kérjük keresse fel orvosát.

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!