Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

KAGED MUSCLE - FERODROX - 60 DB

Ár:
23.760 Ft
Cikkszám: FEROD
Gyártó: KAGED
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-08-29

Termékleírás

KAGED MUSCLE - FERODROX - tesztoszteron fokozó kapszula

60 db

KIEMELT TERMÉK

  • Segít fenntartani a tesztoszteronszintet a normál, egészséges tartományon belül
  • Segít fenntartani a tesztoszteron és a kortizol arányt a normál egészséges tartományon belül
  • Növeli a sovány izomtömeget és az erőt
  • Javítja az állóképességet és a teljesítményt
  • Segíti az optimális regenerálódást

FERODROXTM: TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉS
Kétségtelen, hogy a tesztoszteron az izomépítő hormonok királya. Mindenki számára, aki méretet szeretne növelni, növeli az erőt és a teljesítményt, fogyni szeretne, és fokozza a szexuális vágyat, az egészséges tesztoszteron-kortizol egyensúly fenntartása kritikus fontosságú. A probléma az, hogy a tesztoszteronszint ingadozhat, akár az életkor, a stressz, az étrend vagy a rendszeres, intenzív edzési protokollok miatt. A legtöbb más étrend-kiegészítővel szinte lehetetlen hatalmat szerezni ezeken az ingadozásokon.

A Kaged Muscle mindig arra törekedett, hogy kitolja a tudományos kereteket, és egy holisztikus, de mégis hatékony mátrix létrehozására törekedett, amely megelőzi az eddigieket. Több mint két fáradhatatlan év telt el a laboratóriumban azon munkálkodva, hogy feltárják a természet által kínált legerősebb összetevőket. Minden rendelkezésre álló tudományos adatot megvizsgálva a Kaged Muscle tudósai hat úttörő összetevőt kombináltak, hogy végül egy olyan mátrixot hozzanak létre, amely örökre megváltoztatja ezt a kiegészítő kategóriát.

A Ferodrox egy iparági áttörés, amelyet azért hoztak létre, hogy segítsen fenntartani a tesztoszteronszintet a normál egészséges tartományon belül. Minden összetevőt gondosan kiválasztottak, és rendkívül pontos mennyiségben tartalmazták, hogy páratlan eredményeket érjenek el. Ellentétben sok más, a piacon lévő étrend-kiegészítővel, a Ferodrox formula teljes mértékben nyilvánosságra hozott, így Ön pontosan tudja, hogy az egyes összetevőkből mennyit kap.

Kutatócsoportunk feladata volt, hogy költségkorlátozás nélkül szerezze be a legjobb minőségű, szabadalmaztatott összetevőket, amelyeket valódi tudomány támogat. Valójában egyes összetevők akár tízszer többe kerülnek, mint a sok versenytársunk által használt általános összetevők.

Sok vállalat kölcsönkéri ezeket a prémium szabadalmaztatott összetevőket, de olcsóbb, gyengébb minőségű, általános anyagokat használ, amelyek hatékonysága nem bizonyított. Ez az etikátlan és megtévesztő marketing gyakorlat túlságosan elterjedt az étrend-kiegészítő iparban, és lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy növeljék nyereségüket, miközben gyengébb minőségű összetevőket adnak Önnek. Minden olyan márka, amely azt állítja, hogy ezek az olcsóbb, gyengébb minőségű összetevők ugyanolyan biztonságosak és hatékonyak, mint azok, amelyeket klinikailag kutattak és szabadalmaztattak, egyszerűen nem mond igazat.

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!