Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947
Ön itt jár: > >

Kismama blog

2019. 05. 22. 20:45:25

A szülő dolga, hogy eldöntse, hogy szeretné-e még egy plusz biztonsággal ellátni kisbabáját, vagy sem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár a hirtelen csecsemőhalál rettentő ijesztően hangzik, előfordulása ezrelékekben mérhető csupán.

Általában azonban az a tapasztalat, hogy a kismamák nem szívesen kockáztatnak, így szinte mindenki beszerez magának ilyen- vagy olyan, új vagy használt légzésfigyelőt.

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy mi mindenre érdemes ügyelnetek a légzésfigyelő kiválasztása során. 

2019. 05. 11. 10:11:29
A tapasztalatok alapján az orvosok úgy vélik, hogy a hirtelen bölcsőhalált leggyakrabban a légzésszabályozás zavara okozza. A csecsemők egy része nem megfelelően reagál arra, ha valamilyen oknál fogva csökken körülötte az oxigén és feldúsul a széndioxid. Bár a baba egy nagyobb lélegzetvétellel pótolhatná a szükséges oxigént, mégsem ez történik, hanem a légzés kialszik és a baba nem vesz levegőt.

Néhány óvintézkedéssel a tragédia előfurdulásának esélye csökkenthető. 
Cikkünk folytatásában orvosi javaslatokat olvashatsz arra vonatkozóan, hogyan altasd kisbabád, hogy minimálisra csökkentsd a légzés elmaradásának esélyét.
2019. 04. 16. 21:00:20

A kisgyermek születésére készülve, annyi mindent be kell szereznünk számára: ruhákat, kiságyat, babakocsit, bölcsőt és biztosan elgondolkodunk majd a légzésfigyelő és a bébiőr vásárlásán is.

De pontosan mi is ez a két készülék? Mi a különbség a légzésfigyelő és a bébiőr között? Szükséged van ezekre? Mindkettőre, vagy elég csak az egyik készülék? 

Cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk választ. 

2019. 04. 12. 08:57:37

Ma már a legtöbb a szülő számára nem kérdés, hogy kell-e kisbabája ágyába légzésfigyelő készüléket elhelyeznie. A légzésfigyelő életet menthet. De vajon meddig érdemes, ajánlatos a készüléket alkalmazni? 

Cikkünkben erre a kérdésre adunk választ. 

2019. 04. 12. 08:37:42
Mikor az ember kisbabát vár, már előre elkezdi átgondolni, hogy milyen dolgokra lesz szüksége a későbbiekben, és ezeket, sokszor már túl hamar, beszerzi. A szoptatós párna is általában fel szokott kerülni a megvásárolandó tételek listájára, ám nem mindenki tudja, hogy ez már jó szolgálatot tesz a várandósság alatt is, így ezt tényleg érdemes mielőbb beszerezni.