Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

Bébikomp

A bébikomp a legnépszerűbb járássegítő, amiben a kicsi ugyan még magától nem tud járni, mégis szabadon mozoghat az egész lakásban, hiszen minden oldalról megtartja. Használat közben erősödnek a kicsi lábai, fejlődik a mozgáskoordináció.
Kínálatunkból rengeteg modell közül választhatsz, garantáltan imádni fogjátok.

Bébikomp: készségfejlesztő és játék egyben

A babák már születésüktől fogva érdeklődnek a világ iránt, szeretnék azt felfedezni. Kíváncsiságuknak csak saját fizikai korlátaik szabnak határt, hiszen idő kell a mászás és járás elsajátításához. Ebben segít a bébikomp, amely már hathónapos kortól használható. A babát csak bele kell ültetni, és ő máris el tud indulni önállóan a lakásban arra, amerre kíváncsisága viszi.

A bébikomp magassága állítható, így sok ideig kényelmes és könnyen használható lesz kisbabád számára. A tálcáján különböző játékok is találhatók, így nem csupán a haladásban segít a babának, hanem kellemes időtöltést is nyújt, miközben fejleszti is a kicsiket. A színes gombok és játékok vizuális ingert jelentenek, az élénk színek látványa jó hatással vannak a fejlődésre. Így a gyermeket nyugodt szívvel teheted be a bébikompba, miközben ebédet főzöl, vagy takarítasz, a baba elfoglalja magát.

A bébikomp tálcája elég nagy ahhoz, hogy akár a gyermek kedvenc játékaival is kiegészítsük a felszerelt kiegészítőket, így még több lehetőséget teremtve a szórakozásra.

A bébikonp kerekein fék található, így nem kell attól tartanod, hogy gyermeked akkor is felfedező útra indul, mikor nem szeretnéd azt, mert esetleg nem tudsz felügyelni rá. Ilyenkor akár használhatod a bébikomp hintáztató funkcióját is, ami leköti a babát és megnyugtatja őt. A hintáztatás a gyermekek idegrendszerére is jótékony hatással van. A kényelmes, párnázott ülésben a gyermekek kellemesen ücsöröghetnek, így akár hosszabb időn át is tevékenykedhetnek mellettük a szülők.

Mivel a bébikomp kerekeken gurul, a szülőknek nem fog gondot okozni, hogy akár az egyik szobából a másikba vigyék át gyermeküket, ha maguk mellett szeretnék tartani. Egyszerűen elég áttolni, majd akár a fékeket használva elhelyezni, vagy hagyni, hogy a szobában mozogjon. A kompon lévő szélesebb keret miatt nem kell attól tartanod, hogy gyermeked séta közben megüti magát az egyik bútorban, hiszen az biztonságos távolságot tart mindentől.

A keret műanyagból készült, aminek sarkai le vannak kerekítve, így a bútoroknak sem esik bántódásuk, miközben a gyermek a járást gyakorolja. Érdemes a kompot olyan lakrészekben használni, ahol a babának elég nagy hely áll rendelkezésére ahhoz, hogy közlekedjen és felfedezzen.

A bébikomp rendkívül könnyen összecsukható, ezért nem foglal nagy helyet a lakásban. Akár az ágy alatt is elfér, ha éppen nincs rá szükség. Mivel időtálló, ezért akár a kistestvér érkezéséig el is lehet tenni, majd újra elővenni, mikor már a gyermek abba a korba ért. Így még jobban megéri megvásárolni, hiszen akár hosszú évekig jó szolgálatot nyújthat a családban.

A bébikomp teljes mértékben biztonságos anyagokból készült, a gyermekre nem ártalmas. Nincsenek rajta apró, lenyelhető alkatrészek, ezért nem kell a baba egészsége miatt aggódni. A tisztítása is könnyen megoldható, mivel a komp nagy része műanyagból készült. A bébikomp nagyobb korban, mikor a gyermek már biztosabb léptekkel tud közlekedni, akár járássegítőként is funkcionálhat. Ilyenkor maga előtt tolhatja a kompot, miközben belekapaszkodik. Esetleg kedvenc macit, vagy babát is belehelyezhet az ülésbe, és tologathatja a lakásban, mint egy babakocsit.

A bébikomp ezért sok ideig jó szórakozást nyújt a gyermekeknek, és egy kis kikapcsolódást a szülők számára. Online bababolt kínálatunkban számos típus megtalálható, a barátságos színek és formák között biztosan mindenkinek sikerül megtalálnia a kedvencét a bébikompok között.

Rendezés:
Nézet: