Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

Kismama fehérneműk

A kismama fehérneműk, a szoptatós melltartók nem csak kényelmi szempontból praktikusak etetésnél, hanem mert megfelelő tartást is biztosítanak, hogy a mellek túlságosan meg ne ereszkedjenek.
Az alsók tekintetében a vastag pántnak köszönhetően megtámasztják a pocakot, könnyítve ezzel a mindennapokon, csökkenthetik a derék –és hátfájdalmakat, és persze a vese védelme szempontjából sem utolsó felfázással szemben. Az eldobható fehérneműk a leghigiénikusabbak a kórházban töltött napokra.

Az, hogy a kismama a terhesség alatt kényelmesen érezze magát, saját és kisbabája érdeke is. A várandósság alatt a női test folyamatosan változik, egy kicsit megnő, egy kicsit megduzzad, itt kerekebb, ott érzékenyebb… egy jól megválasztott kismama fehérnemű kész áldás erre az időszakra.

Az öltözködés a kisbabával a pocakban, vagy épp közvetlen szülés után sem kell, hogy kínszenvedés legyen. 

 

Speciális kismama fehérneműk a várandósság idejére és utánra

 

 A speciálisan kismamák számára kialakított fehérneműk jóval többet nyújtanak kényelem és funkcionalitás terén mintha a leendő anyuka pusztán néhány mérettel nagyobb, hagyományos fehérneműbe bújna. A várandósság alatt a női test nagy változásokon megy keresztül: a hasizmok meggyengülnek és a mellek is egészen átalakulnak. A megfelelő kismama fehérnemű idomul ezekhez a testi változásokhoz és pont ott tart, pont ott és olyan mértékben feszül, ahogyan az a várandó test számára a lehető legideálisabb és legkényelmesebb. 


A várandósság ideje alatt hordott megfelelő fehérnemű segíthet abban, hogy a test majd minél inkább visszavegye a szülés előtti állapotát. Hogy hogyan? Ezekkel a ruhadarabokkal megkímélheti a tartóizmokat, csökkentheti a rájuk nehezedő súlyt, így azok jó eséllyel kevésbé fognak megnyúlni, mint a speciális fehérneműk nélkül. 


A terhességi fehérnemű anyaga rugalmas, puha és légáteresztő annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa a kismamának. A terhes melltartók pántjai általában erősebbek a hagyományos melltartókhoz képest, kosaraik pedig legtöbbször mélyebbek, hogy a várandósság ideje alatt megnövekedett, esetleg megduzzadt mellek kényelmesen pihenhessenek bennük. 

Válasszon minőségi ruhanemáink közül és élje meg a lehető legkényelmesebben a várandósságot és az anyaságot!

Rendezés:
Nézet: