Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

Wc szűkítő

WC szűkítő - Színes, mintás darabok

 

A kisgyermekek életében egyszer eljön az a pillanat, kinél előbb, kinél később, mikor elhagyják a pelust, és megtanulják használni a bilit és wc-t. Ilyenkor válik nagyon hasznos kiegészítőjévé a fürdőszobának a wc szűkítő.

Ez az eszköz megakadályozza, hogy a picik véletlenül becsússzanak a wc kagylóba, így a gyerekeknek is biztonságosabb érzés ezen ülni, és a szülőknek sem kell fogni a kicsit. A wc szűkítő könnyen a wc-re tehető, használaak igen egyszerű, és biztosak lehetünk benne, hogy a helyén is marad, nem fog lecsúszni vagy elmozdulni.

Nem foglalnak sok helyet, a wc mellett egyszerűen elhelyezhetők, ezért kis fürdőszobában, vagy különálló wc helyiségben sem okoz gondot, hogy helyet találjunk neki. A wc szűkítők használatához ajánlott beszerezni egy fellépőt is, amit a wc elé tehetünk, így a gyermek egyedül is fel tud ülni rá, nem kell a szülőknek emelgetni, ami egy ekkora gyermeknél már megterhelő lehet. Ez a gyermeknek is hasznos, hiszen így önállóbban tud mozogni, és biztonságos talajt érez a lába alatt, miközben a wc-n ül.

A szűkítők tisztántartása is igen egyszerű, mivel a műanyag felületet könnyű áttörölni, és nincsenek benne kis részek, amik piszkosak maradhatnak. A wc szűkítő esetében biztosak lehetünk abban, hogy nem csak egy gyermeknél lehet majd használni, mivel strapabírók és időtállók. Így a kistesvér, vagy akár a további testvérek is bátran használhatják ugyanazt.

A szűkítőket érdemes addig használni, míg gyermekünk nem érzi magát elég biztonságban nélküle, amely akár éveken keresztül is fennállhat. Mivel a wc szűkítő igen kisméretű, ezért nem jelent gondot, hogy akár egy utazás során is magunkkal vigyük, így bármelyik wc kényelmessé és biztonságossá tehető a gyermek számára. Ráadásul otthonos érzést fog nyújtani neki, hogy a már megszokott eszközt látja, így hamarabb otthon tudja magát érezni az új környezetben. Az utazás során az egyes megállóknál is alkalmazhatók, így nem kell félnünk, hogy az út melletti pihenőkben lévő wc-k esetleg nem annyira higiénikusak. Mivel nincs a gyermek méretéhez szabva, ezért elég egy szűkítőt vinni az útra, nem kell az összes gyereknek külön, ami lényeges mértékű helyet spórol meg.

A szűkítők igen masszívak, ezért súly szerinti korlátozás sincs, mint a legtöbb baba terméknél. A szűkítőt érdemes úgy választani, hogy a gyermeknek is tetsszen, így könnyebben rávehető a használatára. A termék több színben is elérhető, így mindenki megtalálhatja azt, ami illik gyermekéhez és fürdőszobájához. A kedves állatos minták a gyerekek kedvére lesznek, mint ahogyan a vidám színek is.

 

Rendezés:
Nézet: