Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

Snuza Hero MD hordozható légzésfigyelő

Ár:
33.990 Ft
28.490 Ft
Kedvezmény: 5.500 Ft
Kedvezmény: 16%
Az akció időtartama:
2020. 03. 01. - 2021. 10. 31.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Raktárkészlet 1: Előrendelhető
Mobil légzésfigyelő praktikus használattal.
Gyártó: SNUZA
Szállítási díj: 1.689 Ft
db

Termékleírás

Snuza Hero Md mobil légzésfigyelő

A Snuza nevű cég 2007 óta van jelen a kereskedelemben a bioszenzoros, mobilis légzésfigyelőivel. A cég alapítása óta folyamatosan arra törekszik, hogy olyan biztonságot adó, hordozható légzésfigyelő készülékeket dobjon a piacra, amik akár babakocsiban és utazások során is bátran használhatók. Törekednek a precizitásra és a készülékeiket fejlesztik tovább és tovább, hogy a szülők biztonságba érezzék gyermeküket, akkor is ha nincsenek mellettük. A cég szakembereire húzó erőként hat és motiválja a munkájukat az a rengeteg pozitív végkimenetelű történet, amikor az általuk alkotott és piacra dobott készülék életet mentett és ment napjainkban is. A Snuza Hero Hd mobil légzésfigyelő készülék megalkotásában is „ezek a siker storyk segítettek”.

A készülék ergonómikus kialakítással rendelkezik, hogy gyermek pihentető alvását ne zavarhassa meg. A készülék érzékelő-fejét pontos, precizitás mellett úgy tervezték meg, hogy a hajlított fejrész rásimuljon a gyermek hasára. A súlya mindösszesen 32 gramm, így nem ró nagy terhet a pelenkára és a gyermekre se.

A készüléket a gyermek pelenkájára kell rögzíteni egy rugalmas és erős övcsipesz segítségével, mely a hasi mozgások által ellenőrzi a légzést. Amennyiben 15 másodperc kihagyást észlel a lélegzetvételek között, rezegni kezd a babán, ezzel késztetve a levegővételre. Viszont, ha már 20 másodperc szünetet érzékel a lélegzet vételek között, akkor hangos jelzést ad le, figyelmeztetve a szülőt az esetleges veszélyre. A Snuza Hero hordozható légzésfigyelő készülék elmozdulásától se kell tartani, mert igaz rugalmas csipesszel van ellátva, de nagyon erős és fixen a helyén tartja a készüléket.

A Snuza Hero Md mobil légzésfigyelő megnövelt riasztási hangerővel bír. Amennyiben a készüléket kombinálod egy bébiőrrel, akkor a lakás / ház bármely pontján hallani fogod az esetleges riasztást. Kattogó-hangot is kiad a termék, ami vissza jelzést ad a szülőnek a megfelelő működésről és a gyermek légzésééről is. Praktikus funkciói közé tartozik, hogy a benne lévő elem állapotáról is információkat ad le a szülők irányába, jelzi, ha az elem már merülőben van.

A termék teljesen gyerekbiztos, mert a ki- és bekapcsoló gombjai fixen rögzítve van a készülékhez, így a gyermek nem tudja leszedni és a szájába tenni. A készüléket hosszabb és több gomb egyidejű megnyomásával lehet kikapcsolni, ezzel biztosítva van az esetleges véletlenszerű megnyomódás esetére. Sőt a gyermek se tudja kikapcsolni egykönnyen, így nem tudja deaktiválni a légzésfigyelő működését. Találunk a készüléken 3 darab, különböző színben világító kis led lámpácskát, amik információval látják el a szülőket. A három led-fény jelzi a készülék állapotát, riasztásokat és az esetleges mozgásokat.

A Snuza Hero Md hordozható légzésfigyelő készülék teljesen mobilis. Nem igényel hálózati kapcsolatot, nem kell hozzá semmiféle vezetéket csatlakoztatni a használata során. Utazásokra, kirándulásokra kifejezetten ajánljuk eme készüléket. A készülékhez egy speciális ergonómikus tároló doboz tartozik, amiben biztonságosan és egyszerűen tudjuk szállítani. De fontos kiemelni, hogy a készüléket nyugalmi helyzetben célszerű csak használni, mert külső apró kis mozgások és rezgések megzavarhatják a készülék helyes működését.

A Snuza Hero érzékelő- rendszere hypoallergén orvosi anyagból készült, ezért a közvetlen a baba pocakjához érő érzékelő- fej nem irritálja a baba bőrét.

Az pelenkára csíptethető készülék nem vízálló, de az esetleges kiszivárgások miatt, kapott egy speciális tömítést, ami védi a készüléket a kisebb mennyiségű nedvességektől és biztosítja a hosszú élettartamot.

Snuza Hero MD mobil légzésfigyelő legfőbb jellemzői

  • Ergonomikus kialakítás
  • Pelenkára erősítve használható
  • Kialakítása miatt a babát sem zavarja
  • Folyamatosan észleli a mozgást
  • Hasi légző mozgásra koncentrál
  • 15 mp. kihagyás után rezegni kezd a babán
  • 20 mp. kihagyás után hangosan jelez
  • Hypoallergn orvosi anyagból készült, ezért a baba bőrének sem irritáló
  • Utazásokhoz, kirándulásokhoz kifejezetten ajánljuk

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!