Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 (20) 342-9947

Snuza Pico MD hordozható légzésfigyelő

Ár:
59.990 Ft
Raktárkészlet 1: 10 db raktáron
Mobilis eszköz, amit bárhol használhatsz, ahol éppen kisbabád alszik. 
Gyártó: SNUZA
Szállítási díj: Ingyenes
db

Termékleírás

Snuza Pico Md pelenkára csiptethető légzésfigyelő
 

A Snuza egy innovatív és dinamikusan fejlődő cég, ami arra törekszik, hogy megalkossa a legmegbízhatóbb és legpraktikusabb hordozható légzésfigyelő készülékeket. Kizárólagosan a hordozható légzésfigyelőkre fókuszálnak és próbálják a szülők miden igényét kielégítő, teljes körű biztonságot adó készüléket megalkotni. A mai világban okos eszközök már annyira az életünk részévé váltak, hogy a Snuza szakemberei olyan eszközt alkottak, aminek a szülői egysége maga az okostelefon. Ez az okostelefonal vezérelhető, hordozható légzésfigyelő lenne: a Snuza Pico Md pelenkára csiptethető légzésfigyelő.

A Snuza Pico Md használata rendkívül egyszerű.
A készülék beindításához nyomja meg a bekapcsoló gombot és egy hang jelzi, amennyiben a készülék üzemképes. A Snuza Pico Md hordozható légzésfigyelő készülék egy okostelefonra telepített, ingyenesen letölthető applikáció segítségével kezelhető. Az alkalmazásba belépve automatikusan kommunikálni kezd a Snuza Pico Md pelenkára csiptethető légzésfigyelő készülékkel, amennyiben nem tenné a frissítés gombra nyomva segíthetünk neki. Telepíthető a kezelő panel IOS 8.0 vagy újabb verziós Apple készülékre és az Androidos 4.4 vagy újabb operációs rendszerrel ellátott telefonokra. A telefont és a légzésfigyelőt bluetooth segítségével tudjuk összekapcsolni. Ultra alacsony energiafogyasztás (Bluetooth Low Energy) mellett működik a kapcsolat a két eszköz között, így nem kell attól tartanunk, hogy nagyon gyorsan lemeríti a telefont. Okostelefonon, az alkalmazás segítségével nyomon követheted a gyermek hasi mozgását, a gyermek és a szoba aktuális hőmérsékletét, de még akár a gyermek alvási pozícióját is. Beépített infravörös hőmérő figyelmeztet a gyermek túl alacsony vagy túl magas testhőmérsékletére. A készülék, azt is jelzi a szülő felé, ha esetleg leesne a készülék a pelenkáról. Az applikáció biztonságos, könnyen kezelhető és átlátható. A Snuza Pico légzésfigyelő, bármiféle kis mozgást észlel és azonnal küldi a jelzést a „szülői egységre”, ami ebben az esetben az okos telefonunk.

A Pico Md újszülött kortól használható és bármelyik fajta pelenkára csíptethető egy rugalmas, de nagyon erős csipesszel. A termék a hasi mozgások alapján ellenőrzi a baba légzését. Fontos, hogy a pelenkára mindig egyenesen helyezzük fel a légzésfigyelő készüléket. A Snuza Pico 15 másodpercig nem érzékel hasi mozgást, akkor jelzésként rezegni kezd, amivel próbálja a gyermeket lélegzetvételre késztetni. Amennyiben légzést észlel a készülék folytatja tovább automatikusan az ellenőrzést, de három rezgés után figyelmeztető jelzést ad le a szülőnek, hogy gyermeke légzése háromszor is megállt 15 másodpercig, tehát feltehetően valami gond lehet, esetleg valami akadályozza a gyermek légzését. Amennyiben a készülék 20 másodpercig nem érzékel lélegzetvételt hangos, sípoló jelzést bocsájt ki.

A Snuza Pico Md érzékeli a legkisebb külső mozgásokat is, ezért a készüléket ne használjuk babakocsiban, utazás közben és akkor se, ha közösen egy ágyon alszunk a gyermekkel.

A Snuza Pico hordozható légzésfigyelő készüléken található egy szüneteltető funkció (pause), amivel ideiglenesen szüneteltethető a készülék működése a szoptatás ideje alatt vagy akár pelenka csere közben. Okostelefonon található applikáción keresztül a pause gomb segítségével közvetlen be tudjuk kapcsolni a szüneteltető funkciót.

Kiváló akkumulátorral rendelkező készülék, ami akár folyamatos készenlét mellett, egy feltöltéssel közel 40 órát is kibír. Snuza Connect alkalmazásban megtalálható az akkumulátor szintjét jelző ikon. Ennek a segítségével mindig nyomon követhetjük a készülék töltési szintjét. Snuza Pico tároló doboza egy olyan dokkoló, amire egyszerűen ráhelyezzük a készüléket és feltölt. Óvatosan kezelje a készüléket és utazások során mindig a töltő dobozába tartsa az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

A Pico cseppálló, nem vízálló. Tisztítható enyhén nedves és minimálisan szappanos ronggyal, de amint nagyobb mennyiségű víz éri le kell törölni a készülékről. Erős vegyszerekkel való tisztítása nem ajánlott.

Snuza Pico MD pelenkára csiptethető légzésfigyelő főbb jellemzői:

  • Érzékeli a legapróbb mozgást is
  • Érintkezésmentes készülék
  • Snuza® Pico App azonnal értesíti a mért adatokról
  • Az applikáció okostelefonokról, IOS és Android készülékekről is elérhető
  • Méri a hasi mozgást, testhőmérsékletet és a test pozícióját.
  • Érzékeli a külső mozgásokat is, ezért csak akkor ajánlott ha a baba egyedül alszik
  • Ha 15 másodperc mozgás nélkül telik el, akkor a készülék rezgést ad a babának.További 5 másodperc mozgásérzékelés nélkül telik el a Pico egy hangos jelzést ad ki

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!