Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
UNIVERSAL NUTRITION - ANIMAL STAK - 21 CSOMAG
30.315 Ft
doboz

UNIVERSAL NUTRITION - ANIMAL STAK - 21 CSOMAG

30.315 Ft
doboz
Ezzel egyszerűen növelhető a tesztoszteron szint.
Raktárkészlet 1: 1 doboz raktáron
Cikkszám: UNIV-STAK
Vonalkód: 039442130235

Termékleírás

Animal Stak - A hatékonyabb edzésértAz Animal Stak természetes tesztoszteron fokozó, mely megannyi hatóanyaggal támogatja a testedzést, a gyors regenerálódást, elősegíti a száraz izomtömeg növelését, és az ösztrogén blokkolást.

A testedzésben, izomépítésben nélkülözhetetlen szerepe van a tesztoszteron hormonnak. Ahhoz, hogy ki tudjuk hozni magunkból és testünkből a maximumot, két dologra van szükségünk: el kell érnünk, hogy minimalizálódjon a tesztoszteron ösztrogénné és dihidrotesztoszteronná alakulása, továbbá növelnünk, maximalizálnunk kell a szabad és a teljes tesztoszteron arányt.

Az Animal pakkokban extra dózisú vitamin- és ásványi anyag tartalom rejlik, melyek megannyi területen támogatják a szervezetet. Kiemelkedő erejük azonban abban rejlik, hogy olyan anabolikus reakciókat képesek indítani a szervezetben, melyek elősegítik az edzések hatására történő izomfejlődést.

Ha komolyabban foglalkozol a testedzéssel az Animal Stak a te terméked. A készítmény koncentráltan, extra adagban tartalmazza azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre szervezetednek szüksége van.  Hatóanyagai között megtalálhatók a leghatékonyabb teljesítmény optimalizálók, így például többek között a pyridoxine alpha-ketoglutarate (PAK), IGF colostrum, nucleotidek, lipotropikus anyagok, Larginine, Protogen A és egyebek.

A vásárlók tapasztalatai szerint az Animal Stak segít megnövelni a fizikai erőt és energiaszintet, így a testedzés során a szokásosnál nehezebb súlyokkal is tudsz dolgozni a kívánt eredmény eléréséhez.

A készítmény fogyasztása megnöveli az energiaszintet és a potenciára is pozitív hatással van.

Alkalmazása különösen hasznos lehet a 35 évnél idősebb sportolók számára, e kor felett ugyanis a tesztoszteron szint természetes módon csökkenni kezd. Az Animal Stak azonban segíthet a hormonszint szabályozásában, így egyenlíti ki az életkori különbséget.

A bizonyos életkorban csökkenni kezdő tesztoszteron szinttel a legtöbb esetben a férfi potencia is csökkenni kezd, a tesztoszteronszint optimalizálásával ez elkerülhető.

A Stak praktikus, előrecsomagolt adagokat tartalmaz, így alkalmazása egyszerű és kényelmes.

Naponta egy adagot fogyasz el, nagyjából fél órával az edzés megkezdése előtt.

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.