Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Férfiaknak Szánt Babatervezési Termékek: Tesztoszteron és Sperma Egészség

A "Babatervezéses termékek férfiak számára" kategória olyan egészségügyi és életmódbeli termékeket foglal magában, amelyek kifejezetten a férfi reproduktív egészség javítására irányulnak, különösen azzal a céllal, hogy növeljék a fogamzóképességet. Ez a kategória többek között tartalmazhat:

  1. Tesztoszteron fokozók: Ezek a termékek célja, hogy természetes módon növeljék a tesztoszteron szintet a szervezetben. A tesztoszteron alapvető szerepet játszik a férfi reproduktív rendszer működésében, beleértve a spermatermelést és a szexuális vágyat.

  2. Sperma mennyiség és minőség javítók: Ezek a készítmények a sperma termelésének, mozgékonyságának és általános egészségének javítására irányulnak. Különböző vitaminokat, ásványi anyagokat és kiegészítőket tartalmazhatnak, amelyek bizonyítottan javítják a sperma minőségét.

  3. Tesztoszteron szint növelők: Hasonló a tesztoszteron fokozókhoz, ezek a termékek is a tesztoszteron termelés serkentésére irányulnak. Különféle formákban kaphatók, mint például táplálékkiegészítők, krémek vagy injekciók.

  4. Potencianövelők: Ezek a termékek közvetlenül a szexuális teljesítmény javítására irányulnak. Segíthetnek a merevedési zavarok kezelésében, ezzel javítva a férfiak szexuális egészségét és önbizalmát.

Ezek a termékek gyakran tartalmaznak olyan összetevőket, mint a cink, a folsav, az E-vitamin és más antioxidánsok, amelyek elősegítik a reproduktív egészséget. Mindig ajánlott orvosi tanácsot kérni az ilyen termékek használata előtt, különösen, ha már meglévő egészségügyi állapotok vannak.

Rendezés:

LIDERIN - 6 DB

6.990 Ft

VOLUMIZER - 60 DB

9.990 Ft

VOLUME 500 - 30 DB

12.660 Ft

GREEN SNAKE - 4 DB

4.590 Ft 3.640 Ft
950 Ft 21%

VOLUMINEX - 30 DB

12.660 Ft

FER 14 - 60 DB

21.190 Ft

TITÁN POWER GOLD - 3 DB

6.590 Ft

SZUPERHŐS - 6 DB

8.990 Ft

DR.CHEN XTRA MEN FÉRFIERŐ TABLETTA - 16 DB

4.990 Ft 4.740 Ft
250 Ft 5%