Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Hírek

A Férfiak Rejtett Változása: Hogyan Hat a Tesztoszteron Csökkenése a Párkapcsolatokra és Házasságra?

A Férfiak Rejtett Változása: Hogyan Hat a Tesztoszteron Csökkenése a Párkapcsolatokra és Házasságra?

2023. 11. 28. 22:15:03

Amikor a férfiak életében bekövetkező hormonális változásokról beszélünk, gyakran csak a fiatalabb korosztályra gondolunk. Azonban van egy kevésbé ismert, ám annál jelentősebb változás, ami a középkorú és idősebb férfiakat érinti: a tesztoszteron szintjének csökkenése. Ez a változás nemcsak a fizikai és érzelmi állapotukra van hatással, hanem jelentős kihívásokat is jelenthet a párkapcsolatokban és a házasságokban. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan befolyásolja a tesztoszteron csökkenése a férfiak életét, és milyen hatással van ez a szerelmi kapcsolataikra, valamint praktikus tanácsokat adunk arra, hogyan kezelhetik ezt a változást mind a férfiak, mind partnereik.

A férfi termékenység kezelése: Minden, amit tudni érdemes

A férfi termékenység kezelése: Minden, amit tudni érdemes

2023. 11. 18. 22:01:32
A férfi termékenység problémái egyre gyakoribbak a modern társadalomban. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a férfi termékenység kezelésének okait, módszereit és fontosságát.
Meddőségi Kezelések: Remény a Családalapításra

Meddőségi Kezelések: Remény a Családalapításra

2023. 11. 18. 21:55:39

A meddőség, amely a gyermeknemzés képtelenségét jelenti a párok számára, egyre gyakoribb kihívássá válik világszerte, számos érzelmi, fizikai és gazdasági nehézséget okozva az érintetteknek. Szerencsére a modern orvostudomány fejlődésével egyre több kezelési lehetőség áll rendelkezésre a meddőség orvoslására. Ebben a cikkben bemutatjuk a leggyakoribb meddőségi kezeléseket, amelyek segíthetnek a pároknak a gyermekáldás elérésében.

A Modern Nők és a Gyermekvállalás: Mikor és Miért?

A Modern Nők és a Gyermekvállalás: Mikor és Miért?

2023. 11. 18. 21:50:51
A modern korban a nők gyermekvállalási döntései jelentősen megváltoztak, reflektálva a társadalmi és gazdasági fejlődésre. Ez a cikk bemutatja, hogy a mai nők mikor és miért döntenek a gyermekvállalás mellett.
3in1 babakocsi - Megéri?

3in1 babakocsi - Megéri?

2020. 04. 02. 20:23:44

Kisbabánk megszületése előtt már bújjuk a netet, böngésszük a bababoltok polcait, olvasgatunk babakocsi márkák, típusok után. A babakocsi a babakelengye lista egyik legdrágább tétele, így nem csoda, ha a vásárlást alaposan át akarjuk gondolni. Nem könnyíti meg a választást a bőség zavara sem... ha elkezdtél már babakocsi után keresgélni, biztosan észrevetted, hogy megannyi babakocsi típus és még több márka áll rendelkezésedre. Az iker babakocsik esetében könnyű helyzetben vagy, ha iker babáid születnek, egyértelműen ezt a babakocsit célszerű választanod. De mi a helyzet a hagyományos, a sport, a két- és háromfunkciós babakocsikkal?

Jelen cikkünkben kifejezetten a 3in1 babakocsikra térünk ki, azt igyekszünk kideríteni, hogy vajon megéri-e a 3in1 babakocsi vásárlása? 

Babakocsik 2020 - Babakocsi márkák

Babakocsik 2020 - Babakocsi márkák

2020. 01. 31. 14:54:56

A legtöbb első gyermekes szülő a baba nemét megerősítő ultrahang után már elkezdi böngészni az internetet, lelkesen írja a babakelengyét, hogy számba vegye, mi mindenre is lesz szüksége a kisgyermeknek.

Már a ruhácskákat nézegetjük a boltokban, egy- két cuki darabot meg is veszünk, majd az első nagy dilemma elé akkor kerülünk, mikor sor kerül a babakocsi beszerzésére. A megfelelő babakocsi kiválasztása ugyanis sokkal összetettebb, mint, ahogyan elsőre gondolnánk.

Persze mindenkinek vannak már elképzelései a babakocsit illetően, ami alapján elkezdi a nézelődést, a böngészést a megannyi babakocsi márka, típus és modell között, de minél mélyebbre ássuk magunkat a témában, rájövünk, hogy mennyi szempontot figyelembe kell vennünk termékválasztás előtt.  

Orrszívás csecsemőknél - Hasznos információk

Orrszívás csecsemőknél - Hasznos információk

2020. 01. 24. 13:44:35

A babakelengye fontos kiegészítője kell, hogy legyen egy orrszívásra alkalmas készülék. 

Egész piciként, akár már pár hetesen is szükségünk lehet egy orrszívóra, mert a csecsemők immunrendszere még nagyon gyenge és hűvös, nyálkás idő beköszöntével sajnos nehezen védhető ki, hogy a kisbaba, kisgyermek elkapjon egy felsőlégúti betegséget, de vigasztaljon a tudat, hogy minden egyes megbetegedéssel erősödik az immunrendszere és egyre ellenállóbb lesz a későbbiekben.

Cikkünkkel szeretnénk segítségedre lenni ennek a nehéz időszaknak átvészelésében. Említést teszünk az orrszívás fontosságáról és módjáról, hogyan kell és hányszor szabad szívni a gyermek orrát illetve arról, hogy mi segíthet még az orrdugulás, megfázás
esetén.

Az anyatej melegítése és szabályos tárolása

Az anyatej melegítése és szabályos tárolása

2019. 11. 21. 10:45:33

A szoptatás időszaka alatt nagy valószínűséggel időként neked is le kell majd fejned némi anyatejet, amit aztán később odaadhatsz kisbabádnak. Az anyatejet azonban közel sem mindegy, hogy hogyan tárolod és melegíted fel.

Cikkünkben a lefejt anyatej melegítése és biztonságos tárolása terén igyekszünk hasznos tanácsokat adni.

 

 

Sterilizálás fontossága és praktikái

Sterilizálás fontossága és praktikái

2019. 10. 20. 11:29:02

Készültök a kisbabátok születésére? Írjátok a babakelengye -listát, hogy mit kell beszereznetek? Érdemes egy sterilizálásra alkalmas készüléknek, vagy sterilizáló zacskónak is a listán szerepelnie.

Újszülött babák esetében a mellszívó, cumisüveg és a cumi sterilizálására kifejezetten nagy hangsúlyt kell fektetni, főleg, amelyik cumisüveg, mellszívórész közvetlen érintkezik az anyatejjel vagy a tápszerrel. Ügyelni kell rá, hogy a csecsemők  csak sterilizált dolgokkal érintkezzenek, főleg az első fél évben, mert a kórokozókkal, baktériumokkal az immunrendszerük még nem tud megküzdeni és bármiféle fertőzést könnyedén elkaphatnak.

Baba ajándék - Ezekkel a tippekkel nem lőhetsz mellé

Baba ajándék - Ezekkel a tippekkel nem lőhetsz mellé

2019. 09. 30. 13:04:55

Egyre több ismerősödnek születik gyermeke?
Babaváró buliba vagy hivatalos vagy egy újszülötthöz hívtak látogatóba és felmerült benned a kérdés, hogy mit vigyél ajándék gyanánt?
Keresztanya/keresztapa, nagynéni/nagybácsi, esetleg nagymama/nagypapa lettél?

Ha ezek közül a kérdések közül csak egyre is igennel válaszolsz, az egyben azt is jelenti, hogy valószínűleg baba ajándék után kell nézned. Nem olyan egyszerű kiválasztani a megfelelő ajándékot, mivel olyan rejtett buktatók merülhetnek fel, melyekre nem is gondolnál! Nézzük meg mi ez a három fő buktató, illetve melyik az az öt baba ajándék típus, aminek a szülők is örülni fognak!