Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Vitaminok Betegségek Szerint: Célzott Egészségügyi Támogatás

A "Vitaminok betegségek szerint" kategória alatt olyan vitamin- és táplálék-kiegészítőket értünk, amelyek specifikusan tervezettek különböző egészségügyi állapotok és betegségek támogatására. Ez a kategória segít az embereknek a célzott tápanyag-bevitelben, amely elősegítheti az egészség javítását és a betegségek kezelését. A kategóriába tartozó termékek a következők lehetnek:

  1. Szív- és Érrendszeri Egészség: Omega-3 zsírsavak, koenzim Q10, folsav, és B-vitaminok, amelyek segíthetnek a koleszterinszint szabályozásában, a vérnyomás csökkentésében és az általános szívműködés javításában.

  2. Csonterősítés és Osteoporózis: Kalcium, D-vitamin, magnézium és K2-vitamin kiegészítők, amelyek elősegíthetik a csontok egészségét és segíthetnek az osteoporózis megelőzésében és kezelésében.

  3. Immunrendszer Támogatása: C-vitamin, E-vitamin, cink és echinacea kiegészítők, amelyek támogathatják az immunrendszer működését és segíthetnek a fertőzések elleni védelemben.

  4. Emésztési Egészség: Probiotikumok, prebiotikumok, gyógynövény alapú készítmények, amelyek elősegíthetik az egészséges bélflóra fenntartását és javíthatják az emésztést.

  5. Stressz és Alvászavarok: B-vitamin komplexek, magnézium, valeriana és melatonin, amelyek segíthetnek a stressz kezelésében és az alvásminőség javításában.

  6. Szemegészség: A-vitamin, lutein, zeaxantin és omega-3 zsírsavak, amelyek támogathatják a látást és segíthetnek a szem egészségének megőrzésében.

  7. Cukorbetegség Támogatása: Króm, alfa-lipoinsav, berberin és más táplálék-kiegészítők, amelyek segíthetnek a vércukorszint szabályozásában és támogathatják az inzulin érzékenység javítását.

  8. Bőregészség és Anti-aging: E-vitamin, C-vitamin, kollagén és hialuronsav, amelyek elősegíthetik a bőr egészségét és segíthetnek az öregedés jeleinek csökkentésében.

Ez a kategória különösen hasznos azok számára, akik célzott tápanyag-bevitelre törekednek bizonyos egészségügyi feltételek kezelése vagy megelőzése érdekében. Fontos azonban megjegyezni, hogy a vitaminok és táplálék-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és orvosi tanácsadás alapján kell őket alkalmazni.

Rendezés:

VITA\MEN - 60 DB

7.490 Ft

VITA\GRA - 4 DB

8.490 Ft

U-LIBIDO TABLETTA - 30 DB

16.990 Ft

U-BREAST KRÉM - 75 ML

14.990 Ft

U-BREAST

18.645 Ft

U-HAIR KAPSZULA - 60 DB

10.490 Ft

FOLIACTIVE SPRAY - 100 ML

7.420 Ft

U-GLISTEN

25.190 Ft

VITA\GINSENG - 60 DB

6.990 Ft

VITA\COLLAGEN - 60 DB

4.990 Ft

U-GLISTEN KRÉM

10.455 Ft